Bir Profesyonel Sorun

Iffco Türkiye olarak Ege Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Fahri Yemişçioğlu ile uzun süredir devam eden proje partnerliğimizi daha da ileriye taşıyarak akademi-özel sektör işbirliği kapsamında sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini ekledik.

Kendisini ve kariyerini geliştirmek, gelecekte gıda sektöründe yer almak isteyen tüm gençlere destek sağlamak amacıyla projemizin ilk ayağını Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği yüksek lisans ve lisans öğrencileri, ikinci ayağını ise Yaşar Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencileri ile gerçekleştirdik.

Bu eğitim serilerinde; Ar-Ge, Kalite, Üretim, Satış, İnsan Kaynakları ve Pazarlama departmanlarımız öğrencilere bitkisel yağ üretimi, Arge projeleri, işe giriş süreci, kurumsal hayat ve çalışabilecekleri alanlar gibi konularda bilgiler verdi. Aynı zamanda öğrenciler, üretim tesislerini gezerek üretim sürecini yerinde ve detaylı bir şekilde görme fırsatı buldular.

İlerleyen günlerde, farklı programlarda farklı öğrencilerle bir araya gelmeye devam edeceğiz.